#jaetaanpad

December 23, 2016PAD, PositiveAttitudeDevelopment- Projekti on jakanut joulukuun aikana, neljänä päivänä, Helsingissä pupu-aiheista korttia. Pupulla on sarvet päässä, hän on yhtä aikaa ujo ja rohkea.

Korttiin voi kirjoittaa vaikkapa ihanat jouluterveiset ja lähettää jollekin rakkaalle. Tai nyt voit viedä asiaa hieman pidemmälle, ota kuva kirjoituksestasi ja jaa #jaetaanpad tunnuksella hyvää mieltä meille kaikille! Nyt on madollisuus ilahduttaa terveisillä ihan kaikkia, jaetaan jotain positiivista ja välitetään samallaihan tuntemattomista.

Voit jakaa mitä kivaa joku on tehnyt sinulle,onko joku ollut erityisen tärkeä, tai poikkeuksellisen ihana? Mikä on sinulle tärkeää? Tai miten sinä olet auttanut muita? oletko itse saanut kiitosta jostain?
Saitko sinä jonkun ihanan viestin, kuvan tai kortin? Jaa meille kaikille nämä ystävälliset ja kannustavat kirjoitukset. Eli jaetaanpad = jaetaan PositiveAttitudeDevelopmenttia! Käy tutkimassa vastauksia ja löydät kenties sieltä itsellesi mainion joulutervehdyksen, hyvää mieltä ja loistavia tapoja huomioida muita. Voit osallistua ihan vaan merkitsemällä lyhyt tai pidempi kirjoituksesi tai kuvasi #jaetaanpad merkinnällä instagramissa.

Tammikuun puolella voit jatkaa #jaetaanpadpostauksilla: Miten aiot vuonna 2017 olla läsnä muille?
Mikä on se alue missä lupaat skarpata, miten voisit huomioida muita? Itsestään on aina lupaa pitää huolta, mutta myös omista rakkaistaan välittämistä on hyvä tuoda esille.

Epäiletkö, että ystävälläsi on mielenterveydenongelmia, mutta siitä ei uskalla kysyä? Voisiko vaan olla läsnä ja käytettävissä toiselle? Miten ei itse säikähdä tai kuormitu liikaa, jos sieltä paljastuukin jotain pelottavaa? Osaisitko siinä vaiheessa ohjata rakkaan ammattiavun piiriin? Onko helpompaa vaan katsoa sivusta ja pysyä pinnallisessa keskustelussa? Onko se aina jonkun muun tehtävä hoitaa asiat? Hoidatko sinä tänä vuonna omat asiasi. Onko kesätyö hankittu? Jos sinulla on mahdollisuus, niin voitko auttaa ystäviäsi tekemään saman? Millaisen kuvan, tekstin tai lupauksen tästä saisi? Miten asiat ihmissuhteissa menisi jatkossa vielä paremmin? #jaetaanpad kaikille!

Seuraa meitä Instagramissa: jaetaanpad!


You Might Also Like

0 comments